Företagsreportage

Allt började i en lagård i Älvsåker 1965. Idag är Einarssons Bil i Kungsbacka ett etablerat familjeföretag som drivs i andra generationen av syskonen Tomas och Marie. Dom förstod tidigt att det inte handlade om ett vanligt arbete, utan om en livsstil. Den viktigaste lärdomen från pappa Bengt är att hålla det man lovar och alltid försöka överträffa kundens förväntningar. Då skapas långsiktiga relationer och kunden känner sig som en i gänget. Välkommen du också!

2015-01-23 15:32

I den här filmen berättar verksamhetschef Lasse Twetman om ombyggnaden av SJ:s gamla lokstallar i Johanneslust, Malmö, till världens största Friskis-anläggning.

2013-05-31 07:17

Syftet med Tillväxtskolan är att stimulera ett antal intresserade och mogna företag till utveckling och tillväxt. Dessutom ger man företagen möjlighet att stå bättre rustade för förändringar på arbetsmarknaden i en allt mer konkurrensutsatt marknad. Projektet ägs av Sparbanken Syd i samarbete med näringslivsutvecklarna i Ystad, Tomelilla och Simrishamns kommun och finansieras i huvudsak av Europeiska socialfonden.

2013-05-13 20:00

Fjällgården är ett klassiskt hotell i en klassisk miljö. Historian sitter i väggarna och nya blad läggs till var dag. I den här omklippta versionen av reportagefilmen om Fjällgården berättar VD Isabel Hamilton om Åre och ortens enorma utveckling under det senaste decenniet. Vad är det som gör Åre till paradiset på jorden och varför vallfärdar människor dit sommar som vinter?

2013-05-08 09:13

Kanal 100 har producerat en tredje och sista film om Tillväxtskolan som nu är slut för den här omgången. Filmen är en lite längre produktion där sex företag berättar om deltagandet i det framgångsrika projektet som riktar sig till mogna företag med 2-50 anställda som har ambitioner att växa.

2013-05-08 08:58

Affärsmannaskap är en utbildning som ingår i projektet Tillväxtskolan som ägs av Sparbanken Syd i samarbete med näringslivsutvecklarna i Ystad, Tomelilla och Simrishamns kommun och finansieras i huvudsak av Europeiska socialfonden.

2013-05-08 08:49